THE MAKERS to manage ORIZONT HOTEL PREDEAL

Firma de consultanță şi management hotelier The Makers a preluat managementul Hotelului Orizont din Predeal

Hotelul Orizont din Predeal, unul dintre cele mai cunoscute nume din stațiunile de pe Valea Prahovei, va fi administrat de firma de consultanță în management hotelier “The Makers”. Compania este deținută de patru acționari: Dragoș Anastasiu (Eurolines Group), Dragoș Petrescu (CityGrill), Octavian Moldovan (hotelier) și Hildegard Brandl (UNITH2B Architects).

Contractul a fost parafat la începutul lunii mai și are o durată de trei ani cu posibilitate de prelungire, interval pentru care The Makers l-a desemnat la conducerea hotelului pe Ioan Şandor, un manager român repatriat cu o experienţă de 20 de ani în industria hotelieră la nivel mondial.

Dragoș Anastasiu crede cu fermitate ca acest hotel are potenţialul de a reveni la calitatea şi faima care l-a consacrat ca “perla Văii Prahovei “. “Dincolo de anumite investiţii necesare, preocuparea noastră o reprezintă îmbunătăţirea serviciilor oferite turiştilor prin adaptarea şi ajustarea mindset-ului, dar şi a competenţelor colegilor care interacţionează cu clienţii. Intenţionăm să redeschidem Restaurantul Mioriţa şi să-l transformăm în principala ţintă dorită de turiştii de pe Valea Prahovei, să dezvoltăm corespunzător SPA-ul hotelului, atât pentru oaspeţii cazaţi, cât şi pentru cei aflaţi în împrejurimi şi să facem tot ce este necesar pentru ca Hotelul Orizont să fie principala opţiune a tuturor organizatorilor de evenimente (private sau de business) de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov. Avem o echipă profesionistă cu mare experienţa operaţională şi de management, alături de care, am toată încrederea că Hotelul Orizont într-o perioadă de 1-2 ani îşi va atinge adevăratul potenţial”.

Hotelul Orizont din Predeal, clasificat la 4 stele, punct de referință al stațiunii montane, va intra sub operarea firmei de consultanță în management hotelier The Makers, deținută de patru acționari, printre care Dragoș Petrescu, fondatorul City Grill, și Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group. Informația, anunțată anterior de Profit.ro, a fost confirmată acum oficial. Contractul a fost parafat la începutul lunii mai și are o durată de trei ani cu posibilitate de prelungire, interval pentru care The Makers l-a desemnat la conducerea hotelului pe Ioan Șandor, un manager român repatriat cu o experiență de 20 de ani în industria hotelieră la nivel mondial. Acesta va fi cel de-al treilea hotel operat de The Makers. Hotelul, ce dispune de 139 de camere, centru SPA și două restaurante, a fost renovat în 2010, fiind astăzi subiectul unui plan de investiții pe termen scurt și mediu.

Mai multe informatii: